Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBRDVD
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek ennek a Mastercard Gold kártyának milyen gyakorlati haszna van nemzetközi szinteken? Az utasbiztosítás mellett van bármilyen előnye, pl. repülőtereken?
A CIB oldalán a Liszt Ferenc repülőtér van kiemelve, ott is a "gyorsító sáv". Próbáltam leírásokat nézni, de nincs igazán semmi konkrét, csak ilyen magasztos szólamok, hogy "kiemelkedő presztízs", "exkluzív kiegészítő szolgáltatások", "kedvezmények és előnyök", stb. Meg hogy fizethetek vele világszerte. Köszi, szerintem a "bankkártya", mint fogalom, ezt hivatott megugrani kb. 50 éve. :)
Van valakinek tapasztalata ezzel a Gold kártyával? Van valami részletes leírás, hogy mit tud ez a kártya? Igazából az sem baj, ha csak simán van egy jó utasbiztosítás mellé, valamint ez a termékbiztosítás is jópofa. Ez önmagában elég, főleg "ingyen". Csak valaki hátha tud még valami okosságot, ami miatt jobb, mint egy sima kártya.
Pl. az sem világos, hogy egy ilyen kártya a nemzetközi reptéri Mastercard Lounge-okba automatikus belépést biztosít-e vagy nem? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Memóriakártya topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Windows 10
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest