- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nekiestem az oldallapnak, szép meg jó de ha felrakom a gép lassan bemelegszik! a régi AMD-re volt kitalálva a házam!
Fel is akartam tenni a blogba a leírást, de nem tettem! Majd talán egyszer!
A lényeg h veszel vezetékcsatornát, fifurigálod 5-ös fúróval de óvatosan h a led szoruljon bele, nekem semmiféle forrasztás nincs benne épp azért h ha rámjön a 2 perc akkor szét tudjam szedni! Ára, hát amit látsz 5 ropi felett volt, főleg mert nem egyszerre készült el és az árak mindig másik voltak! A kék olyan 67-70 között van, a fehért 150 per pillanat, a többit nem tudom! De a legolcsóbb a piros az fix, és ahhoz kell a legkisebb fesz is. Az ár nagyban függ attól h víztiszta a led, v sem, fényerő, hány fokban világít, átmérő stb! pl: a 150-es fehér led x fényerejű, a 350-es 3x akkora! Jóból is megárt a sok már tom épp ezért ez a 79db kék se max fényerőn világít! 3.5v helyett kapnak 3-at!
Tápom van itthon (2db 12v max 3A terhelhetőségű), meg minden, tehát emelhetik az árat ezek az apróságok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest