- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
abridabri #69655 üzenetére
Direkt van a foldon mert akkora a gephaz hogy gecc ormotlanul nez ki az asztalon
probaltam rajta, nekem jobban bejott lent ezzel a meretu hazzal
Eredetileg egy fiokos szekrenyt akartam meg melle es arra a gep de nem lehet kapni, csak mas szinut, igy bukta lett a szekrenyVmi ilyesmit: [link]
(+ugye szempont hogy a monitor egyik oldalan a ceges noti, masikon meg a macbook lesz bekotve, igy hely sem nagyon lenne fent)
Annyira nem is baj h nem volt keszleten mert igy is faltol falig er az asztal.
na majd koltozes utan
-
fatpingvin
addikt
válasz
abridabri #69655 üzenetére
ebben a konfigurációban én is a földre tenném hacsak nem passziója rendszeresen átdrótozni benne a dolgokat. az már kérdés hogy talán a másik oldalra mert így egy lendületesebb mozdulattal a szék össze fogja törni az üveget. illetve a ventik össze fognak porszívózni minden szemetet a földről...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Silverstone st1200-pts tépegység
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest