- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
juve600 #58544 üzenetére
NO, ez a bajom a HAF XB-vel. Mikor szereled, olyan.. kicsi érzést ad, közben mégis rengeteg helyet vesz el. Vizet akarok bele rakni, de ahhoz, hogy elég radi felület legyen benne, minden ventifelületre kell vadászni méretben illő radit, és még mindig ott tartunk, hogy a pumpá(ka)t, és a tartály(oka)t hova teszem? Oké, lent adódik egy kis hely, a táp mellett, az 5,25"ös helyek mögött, a 2,5" SSD-k, és a 2,5" vincsi elfér a ház oldala mellett lelógatva, na de a víznek a csövek? Asztalra nem rakom, mert nem fér. Most egy 32" TV a monitor, jövő héten (akarom mondani, mostmár ezen a héten) veszem meg a 40"es monitort, és az is már akkora lesz, hogy a hangfalak esetében lehet vakarnom kell egy kicsit a fejem, hogy hova teszem őket. Oké, amúgy is sokat agyalok az asztalon is, nem elég széles, cserébe túl mély, egyszerűen csábít arra, hogy folyton akkora kupit csináljak rajta, amin aztán én is szörnyülködöm, na de akkor is, hova teszem?
Jó ötletnek tűnt anno ez a ház, tetszett, de azóta eléggé sok kompromisszumot kellene vele kötnöm, ami annyira nem bejövős. A legtökéletesebb valószínűleg az lenne, ha gyártatnák egyett magamnak, csak lusta vagyok körüljárni a témát...Nekem is ez a ház van most, csak már nem tartom olyan jó darabnak. PL a szellőzés annyira szerintem nem okés, pl oldalt is ott van két nagy felület, amin áramlik be a levegő, hátul is, hátul alul, elöl alul, kb a ház minden oldalán áramlik be, közben nincs egy szélcsatorna kialakítás, nem tudod vezetni a levegőt. Fekszik az alaplap, ha hűteni akarod a VRM-et, amit sok gyártó előszeretettel elcsesz, kb mehetsz ellen az alapvető áramlásnak, vagy tehetsz be hátulra ventit, ami szintén csak befele fúj. Top Flow Hűtőt vettem a géphez, hogy hűtse a lényeget, közben ugye pont ellene dolgozik a fizikának, kb majdhogynem értelmetlen.....
Szóval félre ne értsd, jó ház, csak sok ponton nem elég jó.
PL elég lenne, ha kicsit magasabb lenne, és a felső rész hasonlóan lenne kialakítva, mint a Caselabs Mercury S8-ban, akkor oda lehetne pakolni elég radit (2*360 plusz még előlre egy 240 elég lenne már), kicsit szélesebb a tálca körüli szabad hely (Hasraütés: KB 0,5 centi elég lenne pluszban körbe), hogy az elég vastag vízcsövek is gond nélkül elférjenek, és valami jó megoldás a tartályok felfogatásához, és egyből kevesebb lenne a negatív meglátásom a házzal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged