- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz Sándor -P20- #1271 üzenetére
Szép kis kupi van De a gépet tényleg jól megcsináltad!
Nekem is ugyanilyen házam van. A plexi lapot hogyan fordítottad meg? Mi ennek az előnye? Csak a videokártya miatt?Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Speed
addikt
huh baz nem semmi az a radiátor télen ha hideg van és nem kell a géphez fűtesz ele
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
-
Stylewars_kp
őstag
Tuti király up a jó munkáért!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Winner_hun
titán
hány fokos a radiátor? Nem fűt egy kicsit nyáron? Télen jól jön, az biztos
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Gergo_pet
aktív tag
Nagyon durva, mivel láttam már a belsejét is igy csak azt tudom mondani, hogy eddig a házi készitésu vizhutesek kozul ez sikerult a legjobban. Hány darab venti megy igy a gépben, csak az elso 12-es? vagy ez az a változat aminek az oldalában is van egy 25-os?
Nosztalgia powa, nem tudok jobb szot istencsászár az a farostlemez, régebben én is igy nyomtam azota fejlodott a polcrendszerem És nosztalgia powa 2 azota nem lattam ilyen persiles dobozt, miota odaadtam a keresztfiamnak az osszes legomat, régen mindig abban volt és az is volt mar vagy 10 eves, de ugy latom a tied sem fiatal.A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
Nimda
addikt
Mekkora radi......télen biztos jól jön...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest