Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Gyufaaa
üzenetére
Az egy nagyon régi próbálkozásom. Vízhűtéshez (belső 10 literes tartályhoz) méreteztem, de végül nem valósult meg, így szétflexeltem és lett belőle a mostani gépem.
Van még ott több galéria is. Ott látható más házi barkácsom, némelyik szó szerint is az
(csempézés, galéria stb.).Mondjuk a galéria nem aktuális már, mert lecseréltem a gépemet, meg a lakással is sokat haladtam, de most nincs időm aktualizálni mindent.
-
kanál01
tag
válasz
Gyufaaa
üzenetére
köszönöm

igen saját, illetve elrendezem őket normálisabban mindenképpen
nem hangos, a sok ház venti viszonylag halk..messzebb is van tőlem a ház,
illetve az elején egy 1db ref GTX 480-am volt, megszoktam, hogy az nagyon hangos..
ahhoz képest az MSI SLI-vel ilyen ház mellett is halkabbvan egy saját CM Hyper 212+ darabokba másnál, még azt lehet ráteszem a TX3 helyett,
de így is hűvös a proci+lap+vga tuning esetén is
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(csempézés, galéria stb.).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Privi akart lenni.