- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GumisPeter
senior tag
válasz
#56573440 #7751 üzenetére
Én elégedett vagyok a nyereményekkel!
Procihűtőnél jobb a füles! Olyat szól hogy besz*rás!!!A Dremmel nem lett volna rossz, bár az üveget nemigen tudom vele megmunkálni...
Nehéz egy ilyen versenyen zsűritagnak lenni, én lehet nem is vállalnám el...
De tény, ha mégis az lettem volna a Piramis vitte volna nálam a pálmát!
És a kis ládikó is kapott volna díjjakat..
És a DVD játékos is, bár abban inkább a technikai végeredmény látszott, külsőre annyira egyben volt, azt hittem valami kész ház.
Aztán a képekből kiderűlt mi meló volt abban is!Szal nem könnyű, de elnézve a németek munkáit, simán ott a helye a vasamnak...
A német amúgy is eléggé autóbuzi...
Ki tudja, hátha összejön valami...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!