Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Zοltta #67451 üzenetére
Egyedül a gázrugója adta meg magát hamar, de vettem bele nagyobb teherbírásút, azzal már oké
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Grave_444
nagyúr
válasz hegegabi80 #67453 üzenetére
Köszönöm. Persze lehetne, de ha elmondanám mennyibe került csodálkoznál..
A régi 1155 gépről váltottam erre és még kerestem is rajta.ITX gépeim voltak korábban, tudom hogy simán félbe lehetne vágni ezzel a rövid kártyával.
[link]
Azóta nem az asztalon tartom úgyhogy szinte mindegy hogy néz ki, csak az eleje látszik.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz #15779328 #67456 üzenetére
Most azért a remastered-et eléggé összekapták, persze külső segítséggel. De a hajó elúszott, olyan mindegy.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bviktor93
tag
Üdv!
Megosztanám is én is a mostani buildet, viszonylag friss, kb. 1-2 hete építettem jópár év PC-s kihagyás után, íme:
[link]
A CPU fan kábel nem a legszebb, majd még megpróbálom szebben elvezetni.
+amit utólag a képen vettem észre, hogy az egyik csavart kihagytam az alaplapról -
Laraxior
titán
válasz bviktor93 #67461 üzenetére
Az én alaplapomat talán max 4 csavar fogja, nem tököltem mind a 9 becsavarozásával
-
-
Kobe
veterán
NZXT supporttal ugy erzem kitorolhetem a sejhajom
Komolyan nem ertem ezt a ceget....
Kvajo cuccokat gyartanak, de a munkaszervezes csapnivalo, mint egy roman lebujElso alkalommal szar cuccokat szallitottak ki, nem azt amit kifizettem, amcsibol kuldtek
Nemetorszagbol ujrakuldtek a jo alkatreszeket, pikk pakk, de azok meg serulten erkeztek, ezt akarnam rendezni velukEmailes ticketre 3 hete nem valaszolnak (amcsi es nemet kollega ugyanazt az adatbazist latja, szoval 2 orszagban is fel lehetne venni a fonalat), a nemet ugyfelszolgalat meg 2.5 hete telefonon sem erheto el
Twitterre bezzeg szorjak a szarjaikat naponta 5x....Kicsit off, de sokan hasznaljak itt is a markat, erdemes figyelni rajuk
-
palfitom
félisten
-
juliensorel
senior tag
válasz Erdei88 #67468 üzenetére
Üdv a klubban, lassan két éve van neo mini-m, azóta hozzá se nyúltam, annyira bejött. (előtte kb. 2 havonta cserélgettem a házakat ) Nagyon a fasza tied, ebből is látszik milyen jól beépíthető ez a kis ház. Én anno rengeteg mitx házat átnyálaztam, de ebben az ársávban tuti befutó, pl. az a anyaghasználat is.
Nálam oldalt van egy 240es radi, kifele fúj, elől pedig 2db 140es befújó, nálam rendben vannak a hőfokok. Ha nincs terhelés csak a cpu ventik mennek 800rpm-en, minden más áll, a vga is, táp is, kvázi néma a ház.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Erdei88
veterán
válasz juliensorel #67470 üzenetére
Érdekes , hogy nálad elfért olyan felállásban a radiátor
Lehet az A40 Ultimate mérete miatt, de nálam nem fogatható fel így, mert nem fér el tőle a vga.
-
veterán
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz MasterDeeJay #67481 üzenetére
Na ilyet sem lát az ember mindennap...
Dual cpu s rendszer ,2x 6 mag /12 szál ,mire használod?
Hőmérsékletek milyenek? -
KAMELOT
titán
Akkor most mondja valaki azt, hogy xar a dual cpu vagy a dual gpu
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
válasz TechN7ne #67482 üzenetére
Asszony facebookozik rajta, gyerekek youtubeoznak, én ha odajutok mellé akkor pár játék meg zenehalgatás valamint néha virtuális gépekkel munka. Ez hobbigép nincs kihasználva. Eredetileg procitesztelő lap volt.
Nagyon halk ilyen kis terhelésen. Ezek a xeonok alig melegszenek, kb mint egy asztali i5-i7 tuning nélkül. Alul is vannak feszelve. Proci idle 40-50 fok, terhelve 70-80. Lapot nem tudom mert szarok a szenzorok, ramok 40 fok körül, videókártya is egy elégé halk darab. Eredetileg kettő 2678v3 volt benne azaz 2x12 mag de fölöslegesen. Aztán 2620v3 3.2ghz all core, majd kettő is bőven elég volt (10eft volt a kettő). De ennek elennére megkerestem a legnagyobb óralejűt ami megy dualba, ez lett a 2643v3.
Költségek:
Lap 40eft ebay
Procik 55eft a kettő ebay és ali
Ramok 54eft 8db kellett és 4gb-osokat nem kezeli valamiért.
Hűtők 20eft
Videókártya korábbról maradt 70eft
Ssdk is maradékok.
Táp 20eft volt itt a ph-n szerintem best buy.Szóval aki v3 dualt akar az kezdje inkább 2620v3-akkal, hackelje mega biost mert 12 mag 3.2ghz-en nem gyenge viszont olcsó. Hátrány hogy kettő hűtő kell és 8 ram a 8 csatorna miatt. Ja meg bár keveset fogyasztott, idle 60w terhelve 200w körül azért kell neki a nagy táp a plusz csatik miatt. A mostani gép 90w idle, terhelve nem néztem olyan 300w körül lehet.
KAMELOT
Dupla gpu-m volt, és nem sok minden ment vele szóval azt ki is szedtem. (R3 380 CF majd 1070 sima SLI)[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
Gratula a különlegességhez!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Pkc83
őstag
Kíváncsiságból nem eresztesz rá egy R20-at?
Gratula a géphez. -
-
Atke
senior tag
Építs gépet virtuálisan
Youtube [link] -
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz juliensorel #67497 üzenetére
Az macOS szellemisége ,amit ezeken a csicsás gépeken soha nem fogunk tudni használni kényelmesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gaming notebook topik
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs