- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
válasz
csuki00 #20413 üzenetére
Kereszben még nem próbáltam a noctuát, de sztem beférne, Hűtésre, felül a 2db 12cm-es venti simán elég, hátul nemtudom hogy betegyem e azt a 8cm-eset, de lehet hogy egy 10es AC_t veszek bele.
ODD lesz, cska aképeken nem látszik, az eredeti helyén lesz, csak hát ugye mivel fel lett boríva, ezért alul, és egy noti dvd író lesz benne, hogy elférjen fölötte egy rendes 3.5" os HDD. (kereszben, egyik képen látszik is hogy bevan jelülve egy vágás, ott fognak a kábelek kijönni a HDD-nek)
Este majd teszek fel eg yképet az eredeti házról, de ha kint voltál a 2009es MTH-n akkor láthattad, oylan mint amibe Bacsis koléga tette a P3as gépét.Szerk: Tudom, már sokszor leírtátok hogy holllehet harisnyázott 24pines hosszabítot kapni, de most megint leírja valaki?
szálanként harisnyázottat.
PC gear, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PayPal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max