Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czundermák
aktív tag
válasz
czundermák
üzenetére
Idő közben megoldottam.
Szét kellett hozzá szedni, de legalább megvan a hiba.
Ezt a kondit elengedte a forrasztás, a negatív lábánál. Nem mondom, hogy boldog vagyok, a nyákról mint kiderült 2021-es gyártás, ha ennyit bír, vagy idővel többszőr elő jövő hibáról lesz szó, akkor nem éri meg az árát a kütyü, pedig nagyon jól funkcionált kategóriájához képest.
Jelenleg szépek a jelei, de félek kicsit, meddig marad így. -
tupacamaru
veterán
válasz
czundermák
üzenetére
Egy órás keresés után ennyit találtam csak, de ez is jobbos.
[link] -
rednifegnar
senior tag
válasz
czundermák
üzenetére
tobb megoldas is jatszhat de nyilvan csere a tuti.
ellenallasokkal eltolod a "munkapontjat" hogy ne a kopott reszen fusson a napi hasznalatban.
felcsereled a potik ket oldali bekoteset, iltenkor forditva megy es szinten nem a kopott reszen.
teljes mechanikai atepites normal potikra de ehhez kell egy par eszkoz,szerszam (pl eszterga). -
Barret001
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
Kontakt sprével próbáltad kezelni? Sokat javít!
-
válasz
czundermák
üzenetére
Évekkel ezelőtt láttam már ilyen dupla tekerőgombot, az egyik egy külső gyűrű/gallér volt a másikon. Elképzelhető az, hogy a "koaxiális" (co-axial) szóval kéne kiegészíteni a keresést?
-
leweegee
aktív tag
válasz
czundermák
üzenetére
Nem akarok vészmadárkodni, de ez ilyen engedd el dolog, ha csak nincs valakinek bontva, nagyon kicsi az esélye a beszerzésének, nem elég, higy egy tengelyen vannak, még középleágazás is van az egyik pároson.
Mivel szét lehet szedni, én megpróbálnám megmenteni, lehet csak a csúszóérintkezők vannak elgörbülve, ha nincs kikopva a szénpálya jó eséllyel még menthető. Vagy egy kicsit barbár megoldás, hogy a balansz potit fix ellenállással kiiktatod és egy másik fajta potmétert heftelsz bele a hangerőnek. -
[w]
őstag
válasz
czundermák
üzenetére
potit kívülről nem fogsz tudni megtiszítani
ha kontakthibás az csak akkor derül ki, ha kiforrasztod, szétszeded és a teljes belsejét agyonIPA-zod - utána vagy jó lesz vagy nem
a típusa lehet hogy olyan hátoldali részére van szitázva, amit jelenleg épp valami lemezke borít, de lehet sosem volt rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fellélegezhet a tech szektor a Trump-Xi egyeztetés után
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Philips LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold