Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- VHS digitalizálás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Gyula84
üzenetére
Még egy picit pontosabban olyan lenne jó, ami vagy egyáltalán nincsen panelban, vagy olyan panelban van, amin legalább 2 oldalon vannak tüskék - a mechanikai kialakítás miatt.
Én ezt a dolgot használni szeretném, ami azt jelenti, hogy egyben kell lennie. Egy nyomógomb az rendszeresen mechanikai terhelést fog kapni. Az nem állhat a levegőben, és még felfekvésében is stabilnak kell lennie. Meg az sem hátrány, ha olyan formában van, hogy utána el tudom rakni későbbi használatra. Az a módszer, hogy tüskesor helyett ellenállás lábakat forrasztok bele, úgyhogy nem lesz, ami elemelje a board-ról, azért egy kicsit tré. Persze nem kizárt, hogy végül azt teszem majd, de nagyon nem szeretném. Egyébként abban az esetben egy mezei próbanyákot fogok fűrészelni, és akármilyen mikiket arra rádrótozni, aztán annak az alján fognak lábak kilógni, csak hát nem lesz emberi látvány egy kicsit sem

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold
- Nintendo Switch V2 32GB+128GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil üvegfóliás + tok
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512 magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Nintendo Switch OLED 64+512GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos karcmentes!!
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold