- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Steve_Brown #97733 üzenetére
A zavarszűrő kapacitások képeznek egy feszültségosztót ami a 230 V-ot megfelezi, illetve ráterhelve ez csökkenhet is.
Nem védővezetős készülékeknél is szokott lenni bizonyos zavarszűrő kapacitás, ami primer-szekunder között egy kis áthidalást képez, de szintén nem okozhat emberre veszélyes áramot.
Profi labortáp teljes galvanikus elválasztást / elszigetelést biztosít, kapcsolóüzemű, illetve gazdaságos megoldásoknál lehetnek kompromisszumos konstrukciók is, ez nem hiba általában. A felhasználónak kell úgy konfigurálni az áramkörét, kötni a testelést, meg amit akar, hogy ilyenekre tekintettel legyen.
-
daninet
veterán
válasz
Steve_Brown #97733 üzenetére
szerintem földelési baja lehet, illetve valamiféle szivárgó áramot is gyanítok de nem vagyok hozzáértő követem a témát mert érdekel az okosak mint mondanak
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm Wifi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest