Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Atis45
üzenetére
A PWM-es fényerőszabályzás nem vadítja meg a halakat? Illetve a helyes színvisszaadás is szempont?
Egy helyre csináltam bútorvilágítást, az ügyfél vette a led cuccokat, és meglepően jó volt.
Gyakorlatilag 1-2%-ra is le lehetett dimmelni a szalagot (azt hiszem Tuya alapon megy) és ott sem látszott semmi vibrálás. Cob ledes alapú volt a szalag. -
válasz
Atis45
üzenetére
Hát ennyire nem kell túlgondolni...
4000 Lumen, de nézd meg, h az hány Watt, nem biztos, h 40 W. Tápot ehhezz válassz, elvileg a tervezett 60 W jó. LED-ből esetleg kültérit, ne a beltéri dekort, vagy van kifejezetten akváriumokhoz, növényes biztosan (de enyi fénnyel ez sügeres vagy harcsás lesz sztem). Wattmérő nem kell, kb feléig dimmeled, 'oszt hogy az 20 vagy 25 Lumen az mindegy. Kemény műanyag az jó, páralecsapódás miatt valami olyan dőléssel, h ne a szőnyegre csöpögjön. Ötletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold