- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Atis45 #97239 üzenetére
A PWM-es fényerőszabályzás nem vadítja meg a halakat? Illetve a helyes színvisszaadás is szempont?
Egy helyre csináltam bútorvilágítást, az ügyfél vette a led cuccokat, és meglepően jó volt.
Gyakorlatilag 1-2%-ra is le lehetett dimmelni a szalagot (azt hiszem Tuya alapon megy) és ott sem látszott semmi vibrálás. Cob ledes alapú volt a szalag. -
ViZion
félisten
válasz
Atis45 #97239 üzenetére
Hát ennyire nem kell túlgondolni...
4000 Lumen, de nézd meg, h az hány Watt, nem biztos, h 40 W. Tápot ehhezz válassz, elvileg a tervezett 60 W jó. LED-ből esetleg kültérit, ne a beltéri dekort, vagy van kifejezetten akváriumokhoz, növényes biztosan (de enyi fénnyel ez sügeres vagy harcsás lesz sztem). Wattmérő nem kell, kb feléig dimmeled, 'oszt hogy az 20 vagy 25 Lumen az mindegy. Kemény műanyag az jó, páralecsapódás miatt valami olyan dőléssel, h ne a szőnyegre csöpögjön. Ötletek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest