- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold #94081 üzenetére
És többiek,
van egy ilyenem, ez egy hall szenzor alapú áramérzékelő. [link]
Ennek a kimenete 2,5V és az áram polaritás függvényében a 2,5 volthoz képest adja ki a feszültséget.
185mV/A és ezt kéne feldolgoznom de a feldolgozó egység meg 0-0,6V között tudja fogadni a jelet.
De most amúgy is meg vagyok lőve. A szenzor bár tud AC-t is mérni, ezt a 2,5 volthoz képest tudja kiadni +- eltéréssel. Így meg már lövésem sincs, hogyan tudnám hasznosítani a 2,5V+-0,6 voltot.
Ráadásul szimmetrikusan, mindkét periódust kéne figyelnie, alsó-felső szinusz áramát. A szenzor képes rá, 80kHz a határfrekije de én mit kezdek egy 1,9-3,1V között mászkáló kimenti jellel, mikor nekem testhez képest 0-0,6V kéne amit fel tudok dolgozni a következő áramkörrel.
Át lehet ezt valahogy konvertálni? A 2,5 volthoz képest +-0,6 voltot testhez képest +0,6 voltra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Windows 11
- Nintendo Switch
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest