- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
en meg eleg reg egy digitalis fenykepezogep taviranyitojat kopiztam le, nem volt benne interval mod, se vezetekes csati csak infra.
szkoppal es egy infra tranyoval kimertem az egyes funkcioknal adott jeleket es vivofrekit, majd leutanoztam egy microchip-el, tesom ezzel csinalt time lapse videokat.
-
Dr. Szilikát
őstag
Régen kevesebb készülék volt, illetve kisebb eszközmemória, akkor még 3 számjegy is elegendő volt, de ezek az azonosítószámok nem átjárhatók az egyes gyártók között, ha arra gondoltál.
Gyakran előfordul ilyen kérdés a neten, hogy mondjunk egy kódszámot például egy Orion TV-hez stb. De az nem jelent semmit, mert mondjuk egy HAMA vagy Somogyi távszabályzó másképp számozza, más adatbázist használ. Lehet, egyiken 333 vagy másikon 55555 kód pont azonos Samsung készüléket vezérel.
- Egyik típus az univerzális, előprogramozott távszabályzó, ebben csak a gyárilag rögzített kódok vannak.
- Másik a tanítható (learning remote), ezekben is van gyári adatbázis, de képes másolni is az eredetit. Ritkább talán az ilyen:https://www.amazon.com/Combinational-Universal-Learning-Control-Chunghop/dp/B07BS82GXW
Ami tanítható, viszont teljesen üres adatbázissal kaptam az Aliexpressről. De ez nem gond, úgyis én szeretem testre szabni, továbbá egyszerűsített tanítása folytán gyorsan át lehet nyomogatni a gombokat ide-oda. Így hiába egyenként szükséges, mégsem tart sokáig, nem egy irritáló művelet.
-
4 számjegyű minden a kódlistában (0 és 1 kezdetű kódokkal). Az Onkyo AVR távom is hasonló, de totál más kódok a jók pl. a TV-hez.
Volt hogy én is egy rossz távról szedtem le azt a pogácsát (pontosabban azt a grafit lapot) a power gomb javítására.
PMoon:
Köszi, tetszetős darab, de nem akarok venni, azzal oldanám meg ami van.Aryes & hcl:
Köszi a tippet. Majd megnézem a kézikönyvet, de ezek szerintem nem taníthatóak ilyen szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest