Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Próbálkoztam néhány tartós heggyel, még olyat is rendeltem, ami eredeti japán állítólag és hihetőnek látszó HAKKO csomagolásban érkezett. De nekem az sem vált be, pedig nem égettem túl, nem töröltem szivaccsal sem.
Ami legbiztosabb, a rézhegy, noha nem olyan tartós, de ha valaki nem használja napi szinten, nem is olyan vészes a kopás / fogyás:
https://vi.aliexpress.com/item/4000801534987.html
AliExpress Saver Shipping választható, a postai sarc elkerülése érdekében. Érdemes a csőtoldattal együtt rendelni, mert az biztosan jó hozzá.
Előzőleg olyan rézhegyet kaptam, ami valamivel kisebb átmérője folytán átcsúszott a páka eredeti csövén, így nem volt jó. De a linkről kapott toldat rendesen megfogja. Továbbá ezekből nem hiányzott az acél csőbetét, ezt kell figyelni:
A pillanatpáka velejárója a folyton elfogyó rézhegy (beoldódik az ónba), ezzel sajnos együtt kell élni, cserébe még mindig a világ legjobb pákája szerintem a TRP 2-73 / 75W. A huzalátmérő és hossz változtatásával még a feladathoz is szabható, igény szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold