Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Szilikát

őstag

válasz fatpingvin #83875 üzenetére

A hivatkozott EU-rendelet 3. része egyebek mellett a belégzési veszélyekkel foglalkozik. Talán az a gond, hogy a hobbifelhasználónál az ólomgőz belégzésének elkerülése nem biztosított megfelelően.

Most itt nyilván nem a valóságról beszélek, sok szervizben sem, vagy helyszíni stb. munkáknál sem. De arra rá tudnak menni a munkavédelmi ellenőrök.

Erről jut eszembe, van talán 20 éve is, kiszálltam egy képcsöves TV-hez, pont kifogtam, a gazdája egy valami hihetetlen csőlátású munkavédelmi ellenőrnő volt. Meglátta, amikor az áram alatt lévő TV-be nyúlkáltam, mérések stb.

Azonnal ki akarta húzatni a konnektorból, hogy mit képzelek én, feszültség alatt dolgozni? Azt hittem, nem jól hallok. Vagy ki is húzta, pontosan már nem emlékszem, annyira abszurd jelenet volt. Magánemberként lépett fel velem szemben, de egy ilyennek elmagyarázni, hogy bolond...

Arról nem beszélve, hogy korábban már javítottam azt a készüléket és teljesen önhibámon kívül, később egy másik hiba jött ki rajta. Még ezt is elmagyarázni, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz... Mit lehet tenni, másodszor ingyen megcsináltam, ennyi öröme legyen és többet ne lássam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés