Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem lehet sajnos meg se saccolni.
Pl. egy 60W 12V/5 A táp ami majdnem csúcsra van járatva, és esetleg az 5 voltos táp is hasonló cipőbe jár, lehet többet eszik adott terhelésen mint egy 250W táp ami félig van csak igénybevéve.
És mint írtam, sokváltozós a buli, megint csak saját példám, van egy vödör tápegységem.
egy régebbi IBM 19V 70W táp volt a legrosszabb, 3W üresjárási és 72% hatásfok paraméterekkel.
Legjobban pedig egy modern tervezésű, félgagyi Hama tápteljesített, ez kb. 1 éve lett véve.
0,2W üresjárási és 85% teljes terheléses hatásfokkal.Tudom ezek nem nagy eltérések, viszont ha 365 napot megy akkor már nem mindegy.
Mértem az egyik mini pc-monitor kombómat, a 2 együtt 20-27W között eszik.
1 hónapban 5 kWh a fogyasztása. Napi használattal, van hogy csak napi 1-2 órát és van hogy 12-13 órát megy.
Ez így havi 220Ft. Még egy kávét se iszok ennyiért amennyiből én egy hónapig gépezek.
Ezért (is) száműztem mindenhonnan a hagyományos pc-ket a környékemen. A másik felbecsülhetetlen előny hogy teljesen hangtalan, passzív és porcicamentes. És az átlagembernek tökéletesen megfelel, villámgyors.Lehet csak én vagyok ilyen watthuszár de sok kicsi globálisan terawattórákban mérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy (PC)
- bambano: Bambanő háza tája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Fitbit Versa 4 okos óra
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold