- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rednifegnar #79641 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom, gyorsan meg is mértem mindent amiben ilyesmi van, vasaló, melegszendvics sütő, pirítós sütő, hajszárító, hajvasaló (nem az enyém
), hőlégfúvó, ventis hősugárzó, meg még egy elektromos grillsütő is. Mind 40 és 80 ohm közé estek. Esetleg egy pár száz wattos merülő forraló jó lehetne, de olyanom nincs.
Szóval a háztartásból megoldás kilőve. Viszont nekem meglepőek voltak ezek az alacsony ohmos értékek, most már ezt is tudom.
-
válasz
Vagy egy hajszárítóban. Egyúttal a hűtés is meg lenne oldva.
-
válasz
Igy saccra fejbe, 300 voltot engedne ra, az 1,1A es igy 330W.
A hosugarzo ha 230 voltrol 1000W akkor az csak 52 ohm, kene 6 darab.igaz 6kW lenne a terhelhetoseg
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest