Hirdetés
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
üzenetére
Hát nálam az élet 1.5mm2 felett kezdődik ha lengőt is építek...
Ma ismét bontottam és megmértem mindent ha már úgy volt.
Fűtéskor 1650W módban 244V feszültségről 239V-ra esett, 3300W módban pedig 243 voltról 229 voltra. 5 és 14 csökkenés az mennyire tolerálható?
Egyébként 3fázis jön a dobozba, legalább épített volna a szaki olyan dugajt is be, vagy szedtem volna szét korábban mert így most van egy ami ilyenkor közel maxon megy, másik fázis a világítás ami semmi, a harmadik meg gondolom megy az utolsó helységbe ahol szintén nincs fogyasztó. Ha ezt előtte tudom akkor inkább olyat veszek és akkor lett volna max 7.2A vezetőnként egy 5kW géppel, mint most egyen 14.4A. Ez utóbbi mondjuk érdekes, mert pár perc múlva 14.02A áll be és abban a pillanatban 229V mellett úgyhogy nagyjából kijön a 3,3kW is.
Ezúttal nem melegedett annyit a vezeték mint korábban, ami ez alapján vegyes lehet, mert jelentős része kábelcsőben de a falon kívül megy, sztem ez "B" kategória, ami nálam van szakasz az már lehet "A" kategória, de ott sincs befalazva hanem gipszkartonnal van rejtve és jókora légtér van körülötte. Egyébként az 1mm2 igen rövid "doboz-konnektor" szakasz is falon kívül van csőben.
Ha ez a vékonyabb nem melegszik 40fok fölé (70 a max tudtommal), nyilván a falban futó 1.5 verzió sem fog és a feszültségesés 15voltot meg nem haladó, érdemes ezzel foglalkozni többet vagy jó így is?
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold