- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bazsimano #76595 üzenetére
Szia!
Attól is nagyban függ, hogy milyen telefon. Az újabbakban (és az almákban elég régen) külön chip szerepel a titkosításért, ami azt jelenti, hogy natívan nem kiolvashatóak az adatok a memóriából.Mennyire maradt épp ez a részegység? Esetleg ha ér annyit, vegyél egy ugyanilyen telefont, és ülte(tte)sd át az alaplapot, talán feléled. Nem kell összeszerelni sem, csak amíg lemented az adatokat.
Esetleg adatmentő cégnél próbáld, de az borsos lesz.A NAND chipeknek látod a típusát? Régebbi telókhoz volt olyan breakout board, hogy rajta volt az USB meghajtó minden, csak a memória nem. Törött telefonnál csak át kell ültetni, és pendrive lett a memóriából. Ez még almánál is működik, de nem tudom, hogy a meglévő adatokat vissza lehet e nyerni, vagy formázni kell a titkosított adatokat róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest