Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
darvinya #73450 üzenetére
Ez az egesz egy hulyeseg.
A feszito alkalmas a bejovo nullahoz. A kozepe acel az ero felvetelere, a kulseje aluminium az aram miatt. Szigeteles nem kell, minek, ugyis semleges potencialon van. Tobb millio bekotes van ilyen. Tobbek kozott az en hazamon is amit 4 eve cserelt az Elmu.
A fogysztonak koze nincs ehhez. Az hogy minden fogyasztonak halozati villanyszerelesbol es jogbol doktoralnia kell, ezt az orbitalis baromsagot honnan veszed?Az oszloprol bejon 1 darab nulla ami egyben fold is. Ez igy parasztosan fogalmazva, a szakneve PEN vezeto, azaz egyesitett PE, vedovezezo es N azaz nullavezeto.
Ez a PEN vezeto agazik a bekotes UTAN kulon PE es N vezetore. Az N lesz a nulla, a PE a vedovezeto, foldeles. A bejovo PEN vezeto szabvany szerint mindenhol meg van tamogatva egy levert foldeloszondaval.
Ez utan agazik el a nulla es a fold, az hogy van EV. rele vagy nincs attol fuggoen, ezzel most ne bonyolitsuk. -
Pubszon
veterán
válasz
darvinya #73450 üzenetére
Neki kell tudni a szabályt, jegyzőkönyv van róla hogy ki volt a kivitelező, ha valami nem jó akkor csak én panaszkodhatok, mert nem én vagyok a felelős az esetleges szabálytalan bekötés miatt.
A jogszabály nem ismerete nem ad felmentést jogszabály alól.
Emiatt vehetik elő a kivitelezőt.
A plomba nem csak őket védi, hanem engem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest