- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jaaa, így értem
Mondjuk, mint nem szakavatott személy, én sem tudok pontosan kérdezni, szóval valószínűleg katyvasz lehet nektek amit írtam. Bocsánat érte
Hát, ilyen dokumentációja nem sok embernek van, netes fórumokat bújtam a témában. Ott lazán veszegetik vissza ezeket az értékeket, pont a felesleges hőtermelés miatt. Sőőt, ha átállnak az adaptív feszültségről a statikusra, akkor lazán visszadobják 1-re, ami 0.01mOhm esetünkben. Mondván, nem kell semmi boost feszültség, majd ők mindent beállítanak.
Esetemben is az a helyzet, hogy a gyári 180-ról 40-re állítva az értéket nagyon kevés plusz feszültséget adhat terheléskor a gép, mert egyrészt sem terhelésnél, sem üresjáratban nem fagy le a -100mV offset esetén a gép, illetve nem is melegszik annyira terhelésnél. Azaz tényleg csak kompenzálja a terhelésnél történő feszültség esést így gondolom nincs nagy különbség az üresjárati és maximális terhelésnél lévő feszültség között. De pontosabbat nem tudok, mert sajnos laptopon nincs valódi vcore mérés.
A 72631-es hozzászólásban linkeltem egy hosszú, angol nyelvű fórum hozzászólást, amiből próbálok magam is használható információhoz jutni. Más, hivatalosabb dokumentumot sajnos nem sikerült eddig felkutatnom a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest