- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robohw
aktív tag
Kevéssé tatom valószinűnek, hogy te valaha is villamosipari képzésben részesültél.
Ezt már az is bizonyítja, amiket ide irkálsz. Földelés szükségességének tagadása, és egyéb butaságok.Te csak szimplán kötözködni akarsz, esetleg villogni a nem létező "tudásoddal".
Amiket irkáltál, azt jobb ha nem veszi figyelembe senki. A valódi villanyszerelők, elektrotechnikusok, mérnökök viszont kinevetnek, de minimum megmosolyognak, a "szakismereteddel" együtt.Én nem kevertem össze semmit, csak rosszul használtam egy fogalmat.
Te viszont, azzal a tudással, ami neked megadatott, jobb, ha vezeték közelébe sem kerülsz.
Elsősorban a saját érdekedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Home/Nest
- iPhone topik
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest