- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Na jó telitalálat... 12V 180Ah aksinál benéztem és késő volt így jó 10 év után belefért itt volt az ideje...
Szikra, pattanás füst szag és finitó...
Gondoltam bizti oda de hogy a nyáknak is odavertjen azt nem gondoltam volna. 0 nem mutata hanem 0,01 az nem tudom mitől van persze lehet többet kapott mint kellett volna szegény. Van rajta egy poti az nem tudom mi célt szolgálna mit lehet vele tekergetni. Te esetleg tudod?
Igen drága bolt valóban. De mivel nem tudom hol lenne érdemes nézelődni és mit(milyen fajtát és milyen tipust), itt próbálkoztam tanácsokért azt ha lesz jobb lehetőség mint ott akkor persze ott veszem saját pénzemnek nem vagyok ellensége!
Ja igen és nem feltétlen kell autómata! De ennyit szánok rá ezért kellene ennyi pénzért amit ki lehet hozni egy ilyen műszerből azt remélem ismét 10+ évig nem kell másik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest