- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #54722 üzenetére
A rövidebbel úgy tűnik könnyebben tudnék bánni...
Nem tudom, mit értesz ezalatt, mert a bekötés "bonyolultsága" nem lehet szempont, annyira egyszerű.
A védelem a TP4056 hibája (túltöltés) ellen is tud védeni, ha mondjuk zárlatossá válna a benne lévő FET és ráküldené az akkura a teljes betápot. Noha a TPA belső termikus védelemmel rendelkezik, valamelyik tesztben olvastam, hogy tönkre is tudták vágni.
Véd túlterhelés és túlmerítés ellen is, így védetlen cellához elég jó választás, pláne ilyen relatív kis terhelés esetén.
Ha magad is figyeled a merülést, használható lehet éppen védelem nélkül is, de ez a védelem gyakorlatilag semmibe nem kerül.
Powerbank módban van egy konverziós hatásfok, azon kívül lekapcsolás után is folyamatosan 5 mA árammal terheli az akkut.
Másik slot párhuzamos kötése beláthatatlan következménnyel járhat, mivel nem ismerjük a belső konstrukciót. Ha 5V-ra akarnám konvertálni, akkor inkább ráakasztanék egy step up konvertert, vagy lehet rendelni power bank célú panelokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest