Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
Így elsőre ez a kapcsolás nem egészen arra való, amire Neked kell. Az erősítése 1-de milyen erősítése? A feszültségerősítése igen, az áramerősítése nem! Ez a kapcsolás elsősorban hosszú vezetékek ellátására való, és a kimeneten lévő nagy értékű ellenállások csak munkaponti stabilitást biztosíthatnak, a tulajdonképpeni emitterellenállás maga a terhelés lezáróimpedanciája lesz.
-
jFox
addikt
Szia!
Bár én is régen csináltam ilyesmit, de ha jól látom ez egy emiterkövető akar lenni. Viszont annak az erősítése 1. Tehát nem erősít, csak szinten tart. Szerintem próbáld meg kihagyni a bázis körből a 100k+10k-t, ami a testre húzza a bázist. Meg a kicsatolásra sem ártana egy kondi.(az emiter és a kimenet közé) Amúgy tényleg sok lehet az emiter körben az a 110k, ott olyan 1k-4,7k szokott lenni. Meg arra is figyelj, hogy a tranyó bírj a frekit (6-7Mhz PAL jelnél).
Üdv
jFox
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest