- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
válasz
F_Gergely #49769 üzenetére
Ha már itt járunk, nem véletlenül találták ki a DRLt, az legalább nem vakít el, mint minden második fényszóró, és még nappal is, mert olyan szarul van beállítva, hogy díszkiválágított az utasterem előtte haladva!
Nagyon szoktam az ilyet szeretni, pláne, mikor ott jön mögöttem 3m-re!
Nappal pedig tök felesleges a fényszóró mivel az hivatalosan útmegvilágító berendezés, ennek megfelelően van kialakítva és ugyan helyzetjelzésre, kvázi menetfénynek is használható, mert látszik a fénye távolabbról is, csak hogy ugyanazt a fényt, amit az előre bocsájt és nem az útra, töredék teljesítménnyel elő lehet állítani erre kialakított lámpatesttel, plána ha az LED, akkor pedig még kevesebből.
És bár lehet, hogy téged nem érdekel a fogyasztás és a környezetvédelem, de szerencsére sokakat azért igen, talán még az autógyártókat is, így akár 2-3deci fogyasztás csökkenés is sokat számít sok autó esetében.
Javaslom, gondolkodj egy kicsit mielőtt leszólsz másokat!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged