- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sörösló
aktív tag
válasz
Batman2 #49772 üzenetére
" olyan szarul van beállítva, hogy díszkiválágított az utasterem előtte haladva!"
Esetleg nem felejtetted bekapcsolva a hátsó ködlámpát? Én ilyenkor szoktam reflektorral beállni a páciens mögé. Ha ő vakíthat engem a hülye piros fáklyával, akkor miért ne? Nagyon sűrű (!!!) ködben hasznos lehet, de amikor korlátozott látótávolságban egy máglya rohan előtted és semmi mást nem látsz tőle, akkor csak fel kell valahogy hívni a figyelmét!
-
PitLee
őstag
válasz
Batman2 #49772 üzenetére
Szerintem Gergely is tisztában vele, ő azt kifogásolta minek egy ilyen elektronika építése, amikor veszel egy neked tetsző ledes E számjelű menetfényt, otthon felszereled majd egy relével bekötöd, hogy motor indítás után működjön, de a helyzetjelző, tompított, reflektor kapcsolásánál, elejtsen a relé ennyi szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest