Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz Magnat #45463 üzenetére
Igen, ez így korrekt, a konvektoron nyilván nem lenne jó barkácsolni, nincs is mit. Ilyen ellenállásfűtős termosztátot viszont forgalmaznak hivatalosan is, valamelyik hazai weboldalon láttam régebben, meg aki ért hozzá, meg is tudja csinálni.
Van öntöttvas konvektorom is, konyhában egy kisebb teljesítményű, de úgy tűnik, inkább a szabályzón múlik ez. A régebbi fajta szabályzók be tudnak stabilizálódni egy köztes állapotra is, amiből mondjuk egy ajtónyitás hatására kibillenhet, de utána ismét beállhat egy stabil égési szintre.
A korszerűbb szabályzókra jellemző, hogy a két véglet között igyekszik kapcsolgatni, mert kis lángon rosszabb az égés hatásfoka. Ugyanakkor az állandó ingadozás, amikor a konvektor vagy forró, vagy hideg, nem nyújt olyan jó komfortérzetet, vagy épp hőérzetet sem. Akkor már égjen inkább kisebb lángon, de stabilan, szerintem.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Hogwarts Legacy teszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest