Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Lompos48
üzenetére
Egy másik "hifista" könyvben volt megfogalmazva, hogy a "gyors Schottky diódák "bedarálják" a hálózati zavarokat". Most ha esetleg ez nincs is így, ebben a tudatban akkor is jobb élni, mint nélküle.

A kondira visszatérve, az előbb úgy jártam, hogy többnyire stabil az egyik erősítő panelom, de kíváncsiságból kivettem azt a 22nF-es kondit, és betettem helyette egyet amire nem 16nF-ot hanem 19.6nF-ot mért a műszerem, azzal minden körülmények között gerjedt és iszonyat zavar érzékeny volt. Most visszaraktam az eredetileg ott lévőt, ezzel visszaállt az eredeti állapot hogy ugyan zavarérzékeny és nagyon halk brum is van rajta, de már nem gerjed. Nyilván ez sem az oda való kondi, holnap szerzek majd pár másikakat.
A brumm forrását nem tudom, a tápágakon nem mértem semmit szkóppal, a mellette lévő panel meg teljesen zaj mentes, ugyanarról a tápról járatva.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- X1 Nano Gen1 13" 2K IPS i7-1160G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold