Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?

- 

LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Lompos48
nagyúr
válasz

CPT.Pirk

üzenetére
						A Schottky ugyanúgy levák egy VF-nyit a zavarokból is, meg a vátófeszből is, mint a gyalogdióda. Szerintem ez is egy urban legenda.
Most visszaraktam az eredetileg ott lévőt, ezzel visszaállt az eredeti állapot hogy ugyan zavarérzékeny és nagyon halk brum is van rajta, de már nem gerjed.
Valószínűleg más is kritikus az áramkörben. A kondicsrélgetéssel csak billegsz valahol egy határ körül. Nem tudom mi lehet az, de ásni kell!
Brumm - mint annyiszor elhangzott már - jó szűrés esetén leginkább füldhurkok eredménye.

Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
 - LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
 - Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.03
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
 - Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold