Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz vodkaboy22 #35164 üzenetére

Oké, beteszem a kötést a fűtés föld bekötéséhez is, bár nem tudom, hogy ez kell-e. A fűtésnél nincs galvanikus kapcsolat a többi áramköri résszel.

A schottkyk nem nagy feszültségűek, csak véletlen rossz példányt másoltam le az anód táphoz. Az anód tápnál nem olyanok lesznek, hanem sima diódák. Egyébként 40V 3A-s schottkykat néztem, elsődlegesen a fűtéshez (1.5A), aztán akkor már mindenhova ezeket tettem.

170V DC? Vagyis elég tág határok között tud mozogni az anódtáp. Jellemzően kis impedanciás fülessel lenne használva. Ha nem 9V-s, hanem 10.5V-s trafót teszek be másodiknak, akkor megvan a magasabb tápfesz tartomány.

Anódhoz folytó biztosan nem kell, a fenti táp már működött élőben, "csak" 380uF-es kondikkal, abszolút semmi brumm nem volt a cuccban. A diódák, kondik sem kaptak külön szűrő kondit, sok szükség nem volt rájuk, persze ártani nem ártanak, majd teszek még be mindenhova. Amúgy a sima kerámia kondikkal jártam úgy néha, hogy 1-1 időnként felrobbant a diódákon a másik csövesemben, valszeg nem bírták a feszkót. ;]

Lompos48: több is fog készülni a cuccból, így nem volt alternatíva a csöves rádió táp trafója. Ha csak magamnak készülne, akkor fognám a csőves táptrafóim egyikét.

Új hozzászólás Aktív témák