Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
Kernel
üzenetére
Az a kapcsolas, amirol szo volt pont ugy mukodik. Amikor rakerdeztel, hogy a T1 hogy mukodik, meg nem volt szo mas kapcsolasrol, de te suttyomban mas kapcsolast szimulaltal mint en es mint amit Lompos mutatott, majd megprobaltad elmagyarazni, hogy en vagyok a hulye. Plane, hogy helybol a kapcsolas helyes mukodeset kerdojeleztem meg finoman.
Ok, az ilyen huzasokon mas nem vagyok kiakadva, mert ilyen vilagban elunk, de ez nem azt jelenti, hogy az en hibam. A T1-re vonatkozo kerdesed pedig 2 nap utan is pont ugyan az maradt, csak megvalaszolasra kerult. Ha pedig feltunt neked, hogy 2 nap alatt valtozott a kapcsolas es te megsem az altalam szimulalt aramkorben szereplo T1-re lettel volna kivancsi, akkor volt idod korrigalni a kerdest, de ezt sem tetted. Ezek nem veletlenek, szandekosan csinalod.
De akkor itt van, hogy hogyan mukodik ez a kapcsolas:

Az AC1-en jovo negativ felperiodus a T1 bazisan keresztul negativba huzza C2-t, igy a T2 lezar es a pozitiv felperiodus alatt sem toltodik fel elegge ahhoz, hogy kinyisson T2. Ha az AC1 megszunik, akkor R1-en keresztul C2 toltodik es elkezd kinyitni T2, ami miatt aram folyik a rele tekercsen, ami kapcsolni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold