Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #19180 üzenetére
Én is """tervezek""" majd egy gép fejlesztést de lehet először egy Brazos lesz az ugró deszka.Most épp 1kg kenyér megvásárlása is gondot okozna de álmodozni még üres zsebbel is lehet.
Nálam is sokat megy a gép de szinte csak netezésre használom így nem feltétel a "komoly" prociba épített VGA.
Mellettem egy Csigabyte EP35-DS3 lap+E6300 C2D procival dolgozik és a szoftveres energiaszabályzó program szerint 11-14W-al beéri a CPU(az más kérdés,hogy hiteles az eredmény vagy csak vakítás az egész)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest