Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
Hi
Egyáltalán nem behalt a topic, vannak itt okos emberek (elsősorban nem magamra értettem), akik sokmindent meg tudnak csinálni, de másnak sincs igazán ideje még a saját dolgára sem. Egyébként meg nem nehéz házilag nyomtatott áramköri lapot készíteni, bár a tervezőprogik terén nem vagyok igazán tapasztalt, én kézzel szoktam készíteni.
A multkor próbáltam egy progit, de abszolút nemértettem és mire rájövök, már kézzel rég megcsináltam,még ha szenvedtem is vele egy csomót!
Üdv.: -
Ja no
aktív tag
kár, hogy nem ad el panelt...
esetleg offtopikként tedd be egy másik topikba, hátha akad még valaki akit szintén érdekel, és 5-6 darabnak már érdemes nekiállni nyákot tervezni. A NYÁK maga nem bonyolult, mert szinte néhány négyzetcentit kell csak kopi-pésztezni.( van valami ''LCD kijelző készítése'' című, szvsz ott előfordulhat jelentkező. Ha filccel rajzoltatod az sem lesz meg gyorsabban/olcsóbban, viszont igen ótvarul fog kinézni
Ne add fel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest