Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
Lompos48
üzenetére
De mivel a nyákon akad egy power-LED is, ezért szerintem nem ártana a polaritásra figyelni.
(#10902) moha21: Igen, a számítógép tápjáról szeretném meghajtani, a kislemez tápja mont tökéletes, hogy 12V-ot kinyerjek belőle. De ezt a biztosíték témát nem értem, hisz a trafó simán rá volt kötve a nyákra, semmi biztosíték, a nyákon sem. (valami noname pc-s hangfalat beleztem ki) A LED előtt van egy kicsi ellenállás, meg a sztereó bemeneti jelre van még rákötve 2-2 ellenállás, meg a jack aljzat előtt 1-1. A hangszórók pedig a közös tengelyű potméterről kapták a jelet.
Szóval ehhez a kétes kinézetű trafó fix feszültség mellett fix áramerősséget adott a nyák felé? Ehhez képest a HIPRO tápegységemre inkább bíznám a betápot. Kell-e, és ha kell elég-e az egy 200mA-es biztosíték?
Szerk: Jól értem, hogy azt próbáljátok sugallni nekem, hogy a diódák elé, az eredeti betáp helyére kössem a DC 12V-ot?
Én úgy gondoltam, hogy a diódákat kihagyom a játékból, és mögéjük kötöm be.
Tudom lámpa vagyok, de ha Pécsett jártok egyszer, vagy jöttök a Busójárásra, akkor vendégeim lesztek egy-egy italra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam GAR
- ÚJ (Hiányos) Xtrfy M4 Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Xtrfy M8 Wireless Bolti ár:28k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én úgy gondoltam, hogy a diódákat kihagyom a játékból, és mögéjük kötöm be.
Tudom lámpa vagyok, de ha Pécsett jártok egyszer, vagy jöttök a Busójárásra, akkor vendégeim lesztek egy-egy italra. 
ekkold