- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
...érthető is, nagyon bevált ez a módszer... ...sorvadó levlisták.
...ékezet nélkül szenvedni 2006-ban. 1 napig várni, hogy megjelenjen a cikkem, ami nem is cikk, hanem hozzászólás, egy újságban, ami nem is újság. Gyűjtögetni, kezelgetni a vinyómon a szemetet... (holott gyűjtögetheti más is, például egy fórumszerveren...).
Előfordult nem egyszer, odavetődtem a Google keresővel és nem bírtam már nézni, hogy vannak ott kérdések, amikre én tudom a választ. Beküldöm hát a webes cucccal. A program visszaszól nekem, hogy köszönjük, a cikk meg fog jelenni az újság következő számában. ??? Kétségek közt vergődve várom a holnapot, amikor kiderül, ez azt jelenti, hogy másnap, majd a képernyőmön fog megjelenni az ''újság''.
Igényesen megírt soraimat össze-vissza törve, ám szépen aláírva a gépem hostnevével. Fix vagy nem fix IP-cím, kit érdekel, céltábla, idelőjetek...
Azután egy másik cikkemet hiába is írom meg, bár szabályosan értesítenek róla, de azért nem jelenik meg. Csak az első három sora, vagyis az idézett rész. Pedig közben már azt is kitapasztaltam, hogy a Notepad ablakának hányadik pixelénél kell egy enter leütésével megtörnöm a sort, ha azt akarom, hogy esztétikusan lássam viszont a cikkemet. Az újságban... Rájöttem, hogyan lehet visszahívni egy cikket, ha nem tetszik a kialakult formája mégsem. OK, módosítok rajta, talán a speciális karakter (backslash) tiltott, kihagyjuk belőle, formázunk rajta ezt azt, az enterek persze borulnak, szépen odébb pakolgatom, hátha...
De nem.
Közben persze szépen telnek a napok, reménykedve várom a holnapot, hátha a segítő hozzászólásommal végre bővíthetem valakinek a tudását. Ha már ennyit szenvedtem, csak elküldöm mégegyszer... csak nem jön össze.
Persze, 2006, XXI. század, és itt tartunk...OK, semmi gond, felejtős a hely... -
Sanyo
senior tag
2-3 évig én is tag voltam, sok-sok ismeretet szereztem onnan és volt néhány (4-500
) hozzászólásom is. Egy szép napon ráébredtem, hogy a napi 1-2 óra ami az olvasással majd a válaszok írásával megy el, már túl sok nekem. Amikor Amerikában voltam, egy kedves hölgy segített átíratni a repülőjegyem a TIPP-ről, azóta is hálásan gondolok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest