Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
...érthető is, nagyon bevált ez a módszer... ...sorvadó levlisták.
...ékezet nélkül szenvedni 2006-ban. 1 napig várni, hogy megjelenjen a cikkem, ami nem is cikk, hanem hozzászólás, egy újságban, ami nem is újság. Gyűjtögetni, kezelgetni a vinyómon a szemetet... (holott gyűjtögetheti más is, például egy fórumszerveren...).
Előfordult nem egyszer, odavetődtem a Google keresővel és nem bírtam már nézni, hogy vannak ott kérdések, amikre én tudom a választ. Beküldöm hát a webes cucccal. A program visszaszól nekem, hogy köszönjük, a cikk meg fog jelenni az újság következő számában. ??? Kétségek közt vergődve várom a holnapot, amikor kiderül, ez azt jelenti, hogy másnap, majd a képernyőmön fog megjelenni az ''újság''.
Igényesen megírt soraimat össze-vissza törve, ám szépen aláírva a gépem hostnevével. Fix vagy nem fix IP-cím, kit érdekel, céltábla, idelőjetek...
Azután egy másik cikkemet hiába is írom meg, bár szabályosan értesítenek róla, de azért nem jelenik meg. Csak az első három sora, vagyis az idézett rész. Pedig közben már azt is kitapasztaltam, hogy a Notepad ablakának hányadik pixelénél kell egy enter leütésével megtörnöm a sort, ha azt akarom, hogy esztétikusan lássam viszont a cikkemet. Az újságban... Rájöttem, hogyan lehet visszahívni egy cikket, ha nem tetszik a kialakult formája mégsem. OK, módosítok rajta, talán a speciális karakter (backslash) tiltott, kihagyjuk belőle, formázunk rajta ezt azt, az enterek persze borulnak, szépen odébb pakolgatom, hátha...
De nem.
Közben persze szépen telnek a napok, reménykedve várom a holnapot, hátha a segítő hozzászólásommal végre bővíthetem valakinek a tudását. Ha már ennyit szenvedtem, csak elküldöm mégegyszer... csak nem jön össze.
Persze, 2006, XXI. század, és itt tartunk...OK, semmi gond, felejtős a hely...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest