- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
...érthető is, nagyon bevált ez a módszer... ...sorvadó levlisták.
...ékezet nélkül szenvedni 2006-ban. 1 napig várni, hogy megjelenjen a cikkem, ami nem is cikk, hanem hozzászólás, egy újságban, ami nem is újság. Gyűjtögetni, kezelgetni a vinyómon a szemetet... (holott gyűjtögetheti más is, például egy fórumszerveren...).
Előfordult nem egyszer, odavetődtem a Google keresővel és nem bírtam már nézni, hogy vannak ott kérdések, amikre én tudom a választ. Beküldöm hát a webes cucccal. A program visszaszól nekem, hogy köszönjük, a cikk meg fog jelenni az újság következő számában. ??? Kétségek közt vergődve várom a holnapot, amikor kiderül, ez azt jelenti, hogy másnap, majd a képernyőmön fog megjelenni az ''újság''.
Igényesen megírt soraimat össze-vissza törve, ám szépen aláírva a gépem hostnevével. Fix vagy nem fix IP-cím, kit érdekel, céltábla, idelőjetek...
Azután egy másik cikkemet hiába is írom meg, bár szabályosan értesítenek róla, de azért nem jelenik meg. Csak az első három sora, vagyis az idézett rész. Pedig közben már azt is kitapasztaltam, hogy a Notepad ablakának hányadik pixelénél kell egy enter leütésével megtörnöm a sort, ha azt akarom, hogy esztétikusan lássam viszont a cikkemet. Az újságban... Rájöttem, hogyan lehet visszahívni egy cikket, ha nem tetszik a kialakult formája mégsem. OK, módosítok rajta, talán a speciális karakter (backslash) tiltott, kihagyjuk belőle, formázunk rajta ezt azt, az enterek persze borulnak, szépen odébb pakolgatom, hátha...
De nem.
Közben persze szépen telnek a napok, reménykedve várom a holnapot, hátha a segítő hozzászólásommal végre bővíthetem valakinek a tudását. Ha már ennyit szenvedtem, csak elküldöm mégegyszer... csak nem jön össze.
Persze, 2006, XXI. század, és itt tartunk...OK, semmi gond, felejtős a hely...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest