Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
kávézacc
csendes tag
Nekem Netflixnél (4k dolby vision) tűnt fel,mikor újra néztem,az egyszer már látott filmeket...persze az is lehet hogy a szemem szokott hozzá,de eddig a "lágy" mozgás javító be volt kapcsolva,de ez néha képhibákat okozott.
Most kikapcsolt állapotban,nem érzem annyira darabosnak
Reméljük így marad. -
Rick4
félisten
Ez egy 100"-os, 74 kilós tévé, nem olyan egyszerű a fali konzollal elhúzni a faltól, hogy én kábelt dugdossak be oldalt, meg mivel egy logitech harmony touch rendszertávom van, ami mindent vezérel külön, így igazából nincs is lényege, de mennie kellene...
Két kábel lett felszerelés előtt bedugva, a HDMI3 és HDMI4-be, mivel ez mindkettő 4K@144Hz-es bemenet, míg az 1-3 csak 4K@60Hz, a 3-as ráadásul az EARC-os, egyik kábelen a műholdvevő, másik a médialejátszó van, átcseréltem, de egyik se megy.
A pdf manual full SEMMI infót se tartalmaz a CEC funkcióról, a tévében lévő onjline manual ugyan tartalmaz, de az egyértelmű, és ennek a segítségével nem derült ki semmi új, amit előtte kihagytam volna. -
Rick4
félisten
Őszinte leszek, nem tudom. Most a US open miatt használom a maxot, kétszer néztrem december óta filmet nasról, de mivel az első két fw-rel akadt a plex, előszedtem a kis médialejátszómat, és arról ment.
Viszont ha belegondolok, eddig se frissítettem semmit, azaz a logika mentén magától frissíti őket. -
Rick4
félisten
Furcsa, nálam semmi ilyen nincs, folyamatos, akadásmentes. Szerintem kérd el a gyártótól mailben a fw-t, vagy nyomj neki egy full resetet, és állítsd be újra. Nálam még akkor is megváltozik a menü előreugrás jellege, amikor a 240Hz-es képfrissítésre nyomok, onnan olyan folyékony, hogy öröm nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi