Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Volt valahol egy netes leírásban valami olyan kitétel is, hogy minden ilyen CEC eszközt dugj össze, és ha magától nem menne, húzd ki őket 10 percre a konnektorból, utána úgy ébrednek fel, hogy látják egymást, és akkor mennie kell.
Franc se tudja.samu74: Szerintem valami apró hülyeség, ami nálam lényegtelen, ezért nem lövöm ki a jól belakott, beállítot tévémből az összes spéci képoibeállítást, mindenféle appba bejelentkezést, marad ilyen.
-
Rick4
félisten
Akkor ezek szerint azt nem értetted, amit a legelső neked szóló hozzászólásomban írtam:
Tényleg kíváncsi vagyok, mit tudott ezzel a technológiával kezdeni a gyártó.
Ha meg valaki azt írta, sokkal közelebb lesz a VA szinthez a fekete, akkor ugye érted, mit írt? Nem lesz olyan, mint ha eleve egy VA panelest vettél volna.
Biztzos vagyok benne, hogy mindenki (beleértve magamat is) mindezt tapasztalatból, és jó szándékkal írta. -
rainman72
nagyúr
Neki 1 edge ledes IPS tvje volt te 1 mini led IPS paneles tvt vettél a 2 nem egy kategória nem értem.mit akar bizonygatni.
Nem lesz az rossz paneltől függetlenenül a fekete se mivel nem normál direct/edge led hanem mini led FALD.
Megjön meglátod aztán majd állítgatod vmennyit. -
Rick4
félisten
Persze, mindenkinek más a szeme, de aki arra hivatkozik, hogy mindenkinek más a szeme, az nem más által jónak tartott beállításokat másol ide.
Te is tudod, mi az a mi a kontraszt, fényerő, netalán tisztában vagy a FALD jelentőségével, miközben veszel egy IPS paneles tévét.
Nekem furcsa. Azuért kíváncsi vagyok, mire jutsz vele, nekem utoljára 3 éve sikerült tök véletlenül IPS-es tv-t venni, a fene se gondolta volna, hogy ez 75-ös Samsung pont IPS lesz, mikor minden más méretben VA paneleseket gyártanak, így aztán utána se néztem, viszont itthon ránéztem, és 5 perc múlva tudtam, hogy ez itt nem melegszik meg, így csináltam pár összehasonlító fotót a VA paneles ugyanolyan Samsunggal, fél óta múlva el volt csomagolva, másnap vissza is vittem.Akkor és ott csak ennyi volt az eltérés:
Minden beállítás azonos:

És a kép:

Gondolom nem kell magyarázni, hogy a felső a már helyére tett 75-ös IPS kijelzős TV volt, előtte, kb egy méterrel közelebb van a 65-ös VA paneles. Van még sok kép, van oldalról is, borzalmas, botrányos, ide többé nem jön be IPS kijelző.

-
Rick4
félisten
Furcsa ez, vettél egy 1200:1-es statikus kontrasztos IPS kijelzős tévét a 4000 kontrasztos VA paneles helyett, és majd feltolod 60-asra a fényerőt, hogy legyen fény? Hol lesz ott neked feketéd? Tényleg kíváncsi vagyok, mit tudott ezzel a technológiával kezdeni a gyártó.
igaz nekem a 100"-os VA paneles van, a te 900-as csúcs fényerődhöz képest ez 1600-at tud, és én a standard módban 50-es fényerőn is azt látom, hogy 1 év alatt ki fog égni az emberek retinája... A fényérzékelő be van kapcsolva, tökéletesen teszi a dolgát, nappal feljebb tolja, éjjel leveszi az általános fényerőt, a fehér fehér, a fekete meg fekete.
Aztán hogy játék módban ki teszi fel magának 60-as fényerőre, nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest