Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
A megbízhatóság valóban fontos kritérium, de amikor több készülék közül választasz, nem hasonlíthatsz össze még két, "csupán" 5 col képátló méretben különböző tévét sem.
A 43 vs. 55 col esetében pedig nem kérdéses, hogy a nagyobb tévét érdemes megvenni.
Ebben az esetben is így van. Jobb tévé a Q60, de szvsz nem ad annyival többet a szebb színvilága, és magasabb kontrasztja, mint amennyivel nagyobb az 55 col -os a 43-asnál.
Más kérdés, hogy egyező méretben a Q60T jobb készülék, jobb választás.
Nagyon fontos, sőt alapvető szempont az ár.
Az árkategóriájukban valóban korrekt VA paneles tévék ezek az alsó-középkategóriába tartozó "Hisense A7xxx" készülékek.
Viszont én a 7100 helyett a 7500-at javaslom. Kicsit jobb mozgásmegjelenítéssel, és nagyobb színtérrel rendelkezik (pár egyéb "extrán" túl).
Árban a kettő között nincsen akkora különbség, mint amennyivel jobb vétel a 7500-as.
És az árat egyébként azért is kérdeztem, mert a Samsung 55Q60T árkategóriájában meg tudod venni a Hisense 55U8QF tévét is, ami pedig az egyik legjobb LCD, amit manapság megvásárolhatsz. (Ha visszaolvasol a topic-ban, láthatod, hogy már több fórumtársunk is használja megelégedéssel ezt a típust.)
Ráadásul 120 Hz-es panelja van, ami számodra előny, az általad ismertetett felhasználási terület szerint. Egyébként az utóbbi 10 év egyik legjobb LCD televíziója.
"Aquila non captat muscas."
-
tothjani81
senior tag
Én pont ma láttam egy Samu 65 Q 65 ös modellt. Berakattam azt a teszt demót amit szoktam lesni. Nem győz{tt meg. Tipikus Samsungos túlszaturáltság és valótlan szinek na persze kristálytiszta megjelenítéssel. Képmegjelenítés elmarad a Hisense u8qf től. Nagyon örülök hogy eladtam a tcl 715 c t és hogy nem csábultam a samu felé és a u8qf et vettem
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
tothjani81
senior tag
-
tothjani81
senior tag
mondhatni a mai tv-k között kiemelkedő. Megfelelő tartalomnál ahol a tv nen konvertál jó beállítások melett szinte tökéletrs. sd adásnál meg nincs az a tv amin jó legyen. Eddigi legjobb tv ami nálam megfordult. ki merem jelenteni, hogy nem csak árkategóriájában hanem az ennél jóval drágább tv k se tudnak többet.
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
csucsu54
tag
Ettől féltem a legjobban,hisz sok sportot.focit nézek,de kellemesen csalódtam,nagyon jó!Igaz,én műholdazok,HD,FHD adásokat nézek,kiváló minőségben!Ha megveszed állítsd be a togoba forumtárs által a 856-os hozzászólásában említett link alapján,nem fogsz csalódni,szuper az eredmény!
-
Piftuka
veterán
Tengermély tisztelettel...
Megtenné végre valamelyikőtök (akinek A7100-as tévéje van), hogy feltölt végre egy jó minőségű, nagy felbontású fotót, amelyen jól kivehető az érintett csatlakozó, és annak felirata?
Beleértve természetesen Grass fórumtársat is...
"Aquila non captat muscas."
-
Yahhher
aktív tag
Nekem nem kell bemutatni a topikot. De ha belengetsz itt valamit, akkor legyen mögötte "tartalom". Így, hogy egy olcsó x96max+ (nekem is van ) megteszi neki, hogy jobb legyen a netflix 4k, nem igaz. Ha megveszi, segítesz neki megoldani majd a problémát?
Ha itt ajánlottál valamit, arra legyen itt meg a válasz.Üdv B.
-
viking19
tag
Szia,
Nem nézem régóta Hisense TV-ket. BF-nél mennyire voltak akciósak a TV-k?
Én most azon vagyok kiakadva, hogy addig gondolkodtam, hogy nem vettem meg végül a MM-ban a 65U8QF 310-ért. Azóta a legjobb ár 350...Equality is about giving everyone equal chance not about giving everyone an equal result.
-
eddie17
addikt
Most már a 7500-ast nézem, ma láttam egy lg belépő nano mellett és sokkal szebb színei vannak mint a 7100-nek, simán pariban volt a nano-val, és kevésbé volt rossz a képe oldalról.
Most nagyon játszanak az árakkal, egyik nap felviszik aztán vissza viszik akcióban ugyanarra az árra mint előző nap volt.
Szóval most az 55A7500f-re fogok vadászni, remélem még marad a piacon 2-3 hónapot. -
eddie17
addikt
-
Ricsi.M
tag
Na igen... ez a másik dolog ami miatt nagyon félek a Hisense-től. Szerintem a Philips lesz a nyerő. Az már Direct LED-es, van Dolby Vision, android nagyot nyom a latba, de attól is félek, hogy az idővel belassul a 2GB RAM miatt, Ambilight talán kicsit elvonja a figyelmem, hogy nem tud annyit a panel, mint a Hisense. Bár ha azt nézem, hogy a mostani Toshiba IPS tv-met szeretném lecserélni, már a Philips is ég és föld lesz.
MR Informatik - IT üzemeltetés, rendszergazda, szerviz, weboldal készítés - www.mrinformatik.hu
-
Recon666
Közösségépítő
65 u8qf tulaja vagyok ugy hogy a csaladban van egy Samsung q60 is, amit aláz eléggé minden téren, talán a nas-t irnám hátrányának, szintén van nas és sok bufferelés miatt használhatatlan. A smoth motion ban van neha fps drop ami zavar, de ezen kívül rosszat nem tudok rá mondani. A mostani 320e körüli vételár szerintem reális ha 280-300e korul van a q60.
Volt Samsung ue65 tu8002 es tcl 65 c715 ha valami hasznalhatalan es szamomra nagy csalodas volt az a c715 viseza is küldtem. A tu8002 meg hdr-t csak hírből ismeri olyan kevés a fényerő.
Ha az felsorolt hátrányok felett szemet tudunk hunyni az u8qf esetében lesz egy kiváló tv-nk.
-
Peti78
őstag
Már megvárom a holnapot, addig nem akarom telekiabálni a fórumot. Igen, az exemé a sony amit linkeltem, és azon már minden be van állítva. Ezen meg ugye semmi. Nem vagyok már tisztában a mai technológiával, ha vennem kell valamit, bajban vagyok.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Danken88
csendes tag
-
Danken88
csendes tag
Előző routerem nem tudta, itt meg kifejezetten praktikus beállításnak tartottam az 1 ssid-t. Külön nézve és direkt 5GHz-re csatlakozva határozottan jobb a helyzet, így marad ez!
Bár nem értem alapból miért nem 5G-n ment, mivel panelba a 2,4 eléggé telített, az 5 még tűrhető. 2 falon kell egyébként átvinni a jelet, de a távolság nem számottevő. Még egyszer köszi! -
airmax_2.0
tag
Köszi...
Azt nem ígérem, hogy mind a 86000 poszt-ot végigolvason, de megnéztem az utolsó 300-at.. Olvastam is pár érdekes készülékről... (MXQ-n kívül a TX3, de Xiaomi-t is láttam, igaz annyit már nem költenék)
Átnézem őket, de egyenlőre én nem mennék bele ilyen mélységig a médiaboxokba... (Nem akarok mindenféle alkalmazást rátenni, vagy pl netflix-et ilyesmit, mert arra a tv-t tudom használni... ) csak egy olyan kell amit tudom nézni az nfl-t... Aztán, ha később még eszembe jut valami amit a VIDAA nem ad meg, akkor majd megküzdök vele... Még 4k felbontás sem mérvadó, mert a tv-nek nagyon jó a felskálázó szoftvere, a HD-ből szép képeket tud csinálni... -
szeva000
addikt
Nekem még azt sem írja ki, bevillan a kék háttér, de azonnal továbbmegy és elkezd a logó előjönni.
Valahol még akkor van azonosító,amiből látja, hogy régebbi, erre kell rájönni...
Nem is értem,miért nem lehet visszaírni egy régebbit, ekkora baromságot csinálni.... Lehet ez lesz az első és utolsó hisense nálam, pedig a NAS lejátszási hibájával nem is foglalkoztam, számomra nem lényeg...de most berágok, mikor látom, hogy beég a fehér. Előtte nyomokban sem volt. Azért még SDR-t nézünk mégis, nem a HDR a mindennapos. Írtam már a magyar képviseletnek,de nagy ívben kakilnak rám, azóta se válaszoltak.
Jó lenne egy service manual, legalább látnám rajta, hogy valahol fel lehetne e tolni rá az alaplapon. Lehetetlen nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest