- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
válasz
McDoug6lak #4130 üzenetére
Tartalomtol is fugg mennyire fossa ossze magat,bizonyos meseknel katasztrofalis,normal filmeknel alig eszreveheto merteku anomaliak lepnek fel.A taviranyitoval kimondottan nekem sincs bajom bar a fobb gombokat jobban elvalaszthattak volna a tobbitol (hangero,prog gomb pl.) Az elejen sokszor elofordult a vissza gomb nyomas hangositas helyett
Nekem eleg lenne egy pici fogombos samsumg fele tav.Mas:tegnap rendeltem egy airaux sar 3 soundbart,most sar 2 van es bitang jo de csabitott az extra teljesitmeny,na meg baromi jo akcioban volt,kivancsi leszek mennyivel tud tobbet.
-
Zizi123
senior tag
válasz
Ez 1 szuper jo tavkapcsolo. A Sony TVm-hez volt olyan kapcsolo, hogy 5 ev hasznalat utan sem talaltam sotetben rajta gombokat tapintas alapjan. Nem votlak igazi gombjai, nagyjabol szimmetrikus volt a 2 vege felol, igy fogalmam nem volt sotetben, hogy melyik veget fogom.
Ennek a kapcsoloja szerintem siman a jobbak kozul valo. -
válasz
Legalább egy tucat fajta kompatibilis távirányítót lehet hozzá kapni.Ha nagyon zavar vegyél egyet.
A tévészoftverét vagy kényszermunkások követték el vagy utálnak tévét nézni. Mondjuk a tévégyártók többségénél is van hasonló probléma. Néhány apró ám bosszantó hibát pár perc munkával javíthatnák. Ha akarnák.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Napelem
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Anime filmek és sorozatok
- Redmi Note 13 4G
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest