- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Zizi123 #3266 üzenetére
Azt ertsetek meg, hogy az egesz univerzumban nincs ket ugyanolyan panel. Ha ugyanazt a tipust, ugyanabban a boltban, ugyanazon a napon veszed meg, akkor sem lesz ugyanolyan a panel es mig egyiken igy allitod be, addig a masikon amugy kell majd.
Az meg hab a tortan, hogy ami szerintem pazar es lefolyik a kijelzorol, az szerinted bunronda es egy percig sem tudnad nezni, illetve vice-versa.
Egesz egyszeruen netto hulyeseg azt mondani, hogy na ezt allitsd be es jo lesz, mert sokkal nagyobb a valoszinusege, hogy csalodni fogsz, mint annak, hogy nalad is pont ugy lesz jo.
-
Hieronymus
veterán
válasz
Zizi123 #3266 üzenetére
Nem irigység.
Alapvetően több fajta panellel szerelhetik a tévéket. Ráadásul a színek erősségét mindenki másként tartja jónak. Én elsőre a PH! bemutatójában szereplő beállításokkal kezdtem. Nem volt jó. Aztán a egy német faszi a YT-n megmutatta a tutit. Az sem volt jó.
Én beállítottam magamnak a Prime videohoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Mini PC
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mozilla Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest