Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zizi123

senior tag

válasz mihione #3094 üzenetére

A napokban olvastam a smooth motion 3 és 0 beallitast, igy tegnapelott ki is probaltam.
    Teljesen jo volt az akadas szempontjabol. Igazabol nem 1 nagy durranas kikiserletezni, mert megy a film, es addig tolod fel az elso erteket, amig nem lesz folyamatos a mozgas. Ez nalam 3-nal van.
    A masik erteket eloszor 0-n hagytam, utana pedig szep lassan felvittem maxig, de nem igazan lattam a kulonbseget, hogy mi is valtozott, de amikor visszaraktam "lagy" beallitasra, akkor mintha javult volna, igy vegul csak igymaradt. Lehet, hogy meg nekiugrok meg 1x.

Ami viszont nekem nem egyertelmu, a mai napig, hogy ha 100/120Hz-es a kijelzom, akkor miert kell a smooth. A gyerek 144Hz-es monitoran hamar csak az eger kurzort nezem is a 60Hz es a 144Hz kozott eg es fold a kulonbseg. A 144Hz iszonyatosan folyamatos, smooth a 60Hz-hez kepest.
    Ennel a TV-nel nem vagom, hogy ha tenyleg 120Hz-el mukodik a kijelzo, akkor valoban miert kell a smooth. Vagy filmnezes kozben nem 120Hz-en mukodik, hanem csak ha gaming modban van, csak akkor valt at, addig 60hz-en tolja? :F :F :F

Új hozzászólás Aktív témák