Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
mihione #3094 üzenetére
A napokban olvastam a smooth motion 3 és 0 beallitast, igy tegnapelott ki is probaltam.
Teljesen jo volt az akadas szempontjabol. Igazabol nem 1 nagy durranas kikiserletezni, mert megy a film, es addig tolod fel az elso erteket, amig nem lesz folyamatos a mozgas. Ez nalam 3-nal van.
A masik erteket eloszor 0-n hagytam, utana pedig szep lassan felvittem maxig, de nem igazan lattam a kulonbseget, hogy mi is valtozott, de amikor visszaraktam "lagy" beallitasra, akkor mintha javult volna, igy vegul csak igymaradt. Lehet, hogy meg nekiugrok meg 1x.Ami viszont nekem nem egyertelmu, a mai napig, hogy ha 100/120Hz-es a kijelzom, akkor miert kell a smooth. A gyerek 144Hz-es monitoran hamar csak az eger kurzort nezem is a 60Hz es a 144Hz kozott eg es fold a kulonbseg. A 144Hz iszonyatosan folyamatos, smooth a 60Hz-hez kepest.
Ennel a TV-nel nem vagom, hogy ha tenyleg 120Hz-el mukodik a kijelzo, akkor valoban miert kell a smooth. Vagy filmnezes kozben nem 120Hz-en mukodik, hanem csak ha gaming modban van, csak akkor valt at, addig 60hz-en tolja?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest