Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz tibibi #8250 üzenetére

Én hozattam már velük több dolgot, soha semmivel nem volt probléma, igaz én kertes házban lakom, megálltak a ház előtt, a kapuig kellett hozni, de miért is kellene nekik tovább, vagy harmadikra cűgölni, én se tenném, aki rendelte, annak kell gondoskodnia arról, hogy legalább tisztázva legyen a helyzet előre, mi és hogy fog tö9rténni, hányan jönnek, meddig hozzák, hiszen a minimum, hogy felkészül a dolgokra, mert nem szeretne meglepetést.
    Nálunk nem probléma előre lebeszélni, leegyeztetni, mivel hozzák, hogy emelik be, egyszerűen annyira van csak igányünk, hogy egy megelőző telefonhívás alatt készségesen válaszolnakan 4-5 tisztázó kérdésre, és ez eddig minden esetben maradéktalanul megtörtént. Megjöttek az előre ismert időpontban, lerakták a hibátlan, sérülésmentes cuccot, megköszöntük, aláírtunk, és mentek tovább.

Import cégem van, heti több szállítmány jön, 15-16 szállítóval dolgozunk, és minden probléma nélkül lehet a különböző szállítókat kérdezni, apró részletekig mindent elmondanak, ha nekem ez megy, másnak 3 évente egy alkalom miért nem megy?

Új hozzászólás Aktív témák