- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Dißnäëß #105762 üzenetére
Én arról írok, amit megtapasztaltam, nem arról, amit hallottam valakitől, vagy valakin/valamin keresztül. A "tudományos" részéhez sokszor nem is tudok hozzáugatni, mert nem vagyok sem képzett fizikus, sem mérnök. De ha azt meghallom, hogy a konnektorba nem fázishelyesen kötöttem be az erősítőmet, vagy azt, hogy a hangfalamba szintén fordítva dugtam a "banánt", vagy hogy egyik kábel sem szól úgy, mint a másik (még az USB sem) , vagy hogy HDD és SSD között is hallok (zeneileg) eltérést, akkor azt nem azért írom, mert hű de fasza csávó vagyok, hanem azért, mert hallottam és ez a nem mindegy. Mondhat nekem bárki bármit fizikai magyarázatokkal megfűszerezve, akkor sem hiszem, mert hallom annak az ellenkezőjét.
Ez nem egy olyan verseny, hogy ki tud nagyobbathazudnimondani, hanem inkább arról szól (nálam), hogy megosszam a tapasztalataimat, ami persze rendre kiveri a biztosítékot a "technokraták" köreiben. Erre szoktam azt írni nekik, hogy "tapasztalj" ... de ettől még "idegesebbek" lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged