Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
lenne pár kérdésem:
létezik, hogy egy erősítőt a különböző szabályozások miatt papíron eltérő paraméterekkel küldtek boltokba?
van nekem egy sony STR-GX215öm. egy ilyen, mint a képeken, viszont magyar feliratokkal, és 160 W helyett csak 110Wal, 4-16ohm helyett 8-16ohmmal és a különböző certifikációk közül csak a négyzet van meg. lehet, hogy csak azért vették kisebbre a hogy megkapja a certifikációkat, mint ezen az oldalon írják?amiatt fontos, mert van itt nálam tesztelésre egy pár Zachry TM 200. ezek svéd hangfalak -info nem nagyon van róluk neten-, 70W, 4ohm, és együtt szeretném őket használni az erősítővel. szerintetek rendben lesznek így együtt?
van rajtuk brilliance level controll állítási lehetőség is, +-2 dB között, ez érdekes lehet nekem?válaszokat előre is köszönöm.
ja igen, teszt megy, hangzás rendben van (szépen szólnak halkan és hangosan is), gumik szintén (20 év körül lehetnek), erősítő félhangerőn is picit langyos, gyilkolni meg nem akarom őket. még nem vettem meg őket, de max 10kból meg fognak állni előzetes becslés szerint.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest