Hirdetés

Aktív témák

• orkester

őstag

Nehéz lenne elmondani, miért hagytam ki ennyi napot, mert nincs rá semmi magyarázat. :B

Talán a legutóbbi 2 életveszélyes autós volt az oka...:) Egyikük egy 40-50 éves nő, aki a navigációt közvetlenül maga elé tapasztotta szemmagasságban a szélvédőre. Így a navi nem vonja el a tekintetét az útról, inkább fordítva. :W
    A másik itt Ferihegynél volt, egy mikrobusz kötéllel vontatott egy személyautót, amiből ugye semmit nem látott előre a sofőr, leginkább csak a busz lámpájára hagyatkozhatott. Na de ők szerethetnek veszélyes életet élni, mert mindezt 70-es táblánál kb. 80-90el haladva tették a belső sávban, sorban előzve a többieket! :Y

Jártam hosszú kihagyás után a Westendben is(az összes ilyen "center" közül ezt szeretem legkevésbé). Meglepődve tapasztaltam, hogy az ülőalkalmatosságok bőr(vagy csak hatású) fotelek és masszírozós magas támlás székek lettek. A boltokban alig-alig 1-2 ember, de minden egyes ülőhely foglalt volt. Fiatalok otthonról hozott szendvicsekkel, fáradt idős emberek, üldögélő tömegek...Mint egy nagy közös melegedő... :)

Aktív témák