Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
phoenixke
tag
Akkor most egy kicsit komolyabban. Rögtön tudtam, hogy ez a topik nem nekem való :DD. Nem úgy szoktam írni ahogy az előbb tettem, meg lehet nézni a hozzászólásaimat, de azért túlzásba sem viszem. Tudomásul kell venni, hogy sok embernek rossz a helyesírása, mivel a reformkortól kezdve egészen napjainkig nyelvújítóink és nyelvészeink így gondolták megőrizni nyelvünk sajátosságait. Ha visszaemlékszel az általános sulis osztályodra, akkor arra is emlékszel milyen sok embernek volt kifejezetten rossz helyesírása, sokkal többnek mint egy bármilyen átlagos európai nyelv általános iskolájában. A dolgot megnehezíti a billentyűzet önmagában is, nem beszélve a sok kiosztásról. Én örülnék ha csak egyféle billentyűzetem lenne, de ezt a leggyakrabban használt laptopot is folyton váltogatnom kell magyar-angol között, mindez német kiosztással. Az sem egy utolsó szempont, hogy mindez egy fórum vagy egy chat, aminek megvan a maga cyberkultúrája. Itt gyakorlatilag az is írhat helytelenül aki amúgy nem teszi, mert lehet ő ettől érzi szabadnak magát.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest